Utbildningar 2019


Se Kalendern för information och uppdateringar!

Vill du få möjlighet till utbildning på din egen ort, kontakta oss!

Stacks Image 161
Stacks Image 179
Stacks Image 181

Lymfmassage

Lymfmassage är en behaglig 90 min. helkroppsmassage som inleds med avspänning och djupandning. Behandlingen för bort vätska från vävnader och slaggämnen rensats ut.

Stacks Image 173

Estetisk Akupunktur

En Hehetsbehandling som låter din inre skönhet lysa igenom! Estetisk Akupunktur är en mångtusenårig behandling med mycket tunna akupunkturnålar. Man använder ansikt- och kroppspunkter för att skapa inre och yttre skönhet, balans och harmoni.

Stacks Image 148

Öronakupunktur

Klassisk Kinesisk Medicin

Utbildningen ger en god grund i Öronakupunktur som enskild terapi och som ett kraftfullt komplement till andra behandlingar. Öronakupunktur är en terapi med mycket god effekt på många olika hälsoproblem Behandlingen kan ske med nålar eller kulplåster som utövar tryck på akupunkterna.

Stacks Image 152

NADA-Öronakupunktur
Utbildningar på flera orter i Sverige. Maila om du är intresserad!

Omdömen från kursdeltagare


Akupressur

Lyssnande Händer®

Akupressur - Lyssnande Händer®, en helt ny och unik form av läketerapi där Traditionell Kinesisk Medicin och Biodynamisk KranioSakral Terapi samverkar till en djupgående helhetsbehandling. Det är en avspänd, meditativ och behaglig terapiform, både att få och att utföra som också ger dig som terapeut en möjlighet till personlig utveckling.

Stacks Image 156