Våra behandlingar

Kontakta oss gärna om hur vi kan hjälpa er!


Lymfmassage

Lymfmassage är en lugn och mjuk behandlingsmetod. Med hjälp av djupandning, lätta tryck och strykningar aktiveras cirkulationen i lymfsystemet. Därigenom minskar svullnader och ödem samt stimulerar immunförsvaret.

Stacks Image 66

KranioSakral Terapi

Lyssnande Händer®

Kraniosakral Terapi stödjer kroppen egen naturliga läkningsprocess för att återställa hälsa och balans. Det är en mycket effektiv och behaglig behandling som sker i närvaro och stillhet.

Stacks Image 24

Kinesisk Medicin

Klassisk Kinesisk Medicin

En 4 000-årig tradition där man ser till hela personen och behandlar orsaker till ohälsa och inte endast symptomen; en Helhetsmedicin! Behandlingsmetoderna är: Akupunktur, Akupressur, Öronakupunktur, Kinesisk Örtmedicin och Laserakupunktur.

Stacks Image 28

Laserterapi

Läkande Ljus®

Medicinsk Laser är enfantastisk metod för smärtlindring, muskel-/ledskador, ödem och har en antiinflammatorisk effekt. Man kan även stödja läkning av sår och brännsår. Jag kompletterar Laserterapin med Kinesisk Laserakupunktur som är totalt smärtfri och lämplig för de som inte vill få den vanliga aupunkturbehandlingen.

Stacks Image 32

Massage

Annika Blomqvist ger Klasissk Massage, Stillhets Massage®, Bian Shi och Lymfmassage. Massage kan ges som enda behandling men gärna i kombination med våra andra läketerapier.

Stacks Image 69

Estetisk Akupunktur

En helhetsbehandling som låter din inre skönhet lysa igenom!

Estetisk Akupunktur är en flertusenårig behandling inom Klassisk Kinesisk Medicin för att behandla och föryngra huden i ansiktet. Det är en avslappnande och behaglig behandling där vi behandlar orsaken till problemen och därigenom ger det mer djupgående och varaktiga resultat.

Stacks Image 75

Stillhetsmassage®

Vill du få avspänning och förnyad energi?

Stillhetsmassage® är en helt ny och behaglig behandling som ger avspänning, välbefinnande och som ofta lindrar smärta och ger bättre sömn. Under en behandling når du djup avspänning och stillhet som ger påfyllning av ny energi som du bär med dig en längre tid efter avslutad behandling. En mycket god hjälp vid utmattningstillstånd.

Stacks Image 86